Concurs de Pintura Ràpida

En el marc de la festa major de Breda, proposem una trobada d'artistes que poden endinsar-se en el patrimoni arquitectònic i natural de Breda. Amb aquesta activitat, volem apostar per la dinamització cultural de la nostra vila, sota el lema: Pintem el nostre poble, Breda i el seu entorn.

La proposta neix l'any 2003 i a la 9a edició del 2011 s'amplia el camp de treball als municipis de Sant Feliu de Buixalleu, Hostalric i Riells i Viabrea.

L'any 2017 a l'edició número 15, introduïm la categoria infantil amb premis per a tots els participants menors de 12 anys i a la següent edició, ja oferim la categoria especial de Joves Pintors locals (fins a 16 anys) amb l'objectiu d'animar els artistes més joves de la nostra vila. Hi ha un primer premi en xec per a material i tots els participants reben també un lot de material de dibuix.

 

17è Concurs de Pintura Ràpida

Cartell i tríptic 17a edició

  

 

Entrega de premis del 17è Concurs de Pintura Ràpida

Diumenge 8 de setembre de 2019, es va fer l'entrega de premis de la 17a edició del tradicional Concurs de Pintura Ràpida que porta a terme la nostra entitat. L'acte va tenir lloc al Centre Cultural Els Forns de Breda i va ser amenitzat pel Taller de Músics de Breda mentre els assistents podien prendre un refrigeri a l'espera de la deliberació final del jurat.

L'alcalde Dídac Manresa fa entrega del 1r premi, gentilesa d'Ajuntament de Breda, a Narcís Sala Gascons (Lloret de Mar).

Dolors Turón donà el 2n premi, donació de l'empresa Metral, S.A. a Josep Plaja López (Esclanyà).

El nostre president, Antoni Montes, lliurà el 3r premi de l'Associació Veïns Vilatans de Breda, a Joan Tauleria Visa (Campllong). També fa entrega del 1r premi de la categoria Joves Pintors Locals a Nora Julià de 10 anys.

Enhorabona a tots!!

9 de setembre, 2019.