MARXA POPULAR

Des l’any 1999, la activitat esportiva, organitzada des de l’Associació de Veïns Vilatans de Breda, es va derivar cap a la Marxa - Caminada, Popular.
Es pot fer, caminant, corrent, fent marxa atlètica, o com una atractiva excursió familiar, amb un recorregut de 10,12 quilometres, per camins de Breda i de Sant Feliu de Buixalleu, (Gaserans,) molt propers a la nostre població.
A més de la zona, pròpiament urbana, hi han diferents camins rurals, per a gaudir d’uns excel·lents paisatges naturals.
La participació, des de'l seu inici, ha augmentant d’una manera progressiva, any rere any i els assistents han sobrepassat les nostres previsions més optimistes, sobretot per a la procedència, des de les diferents comarques, d’arreu de Catalunya.
El recorregut també sembla molt adient per moltes famílies amb fills petits, que com una passejada, es pot fer amb menys de dues hores. Tots els participants menors de 11 anys que vinguin acompanyats d’un adult, tenen la inscripció de franc.
Alguns esportistes, més professionals, han aconseguit fer la Marxa amb poc més de 30 minuts. A un recorregut molt atractiu cal afegir-hi, que tots els assistents poden gaudir d’un esmorzar, un obsequi i un record típic de Breda, com és una peça de ceràmica.
Tots els assistents disposen de serveis, vestidors, dutxes i servei de bar, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de la Vila, que ens cedeix les instal·lacions del Poliesportiu Municipal.
També ens donen el seu suport i col·laboració logística,  diferents Entitats, empreses i particulars del poble. El Grup de Voluntaris de Protecció Civil i Guàrdies Municipals, s’ocupen de la seguretat.
Des d’aquesta edició, a més de trobar informació de la Marxa Popular, en diferents enllaços i web’s de la xarxa, també disposem d’aquesta web, pròpia de l’Entitat Organitzadora, on podreu consultar el cartell, el mapa de situació, el recorregut, detallat, i les distancies i altituds.

Us hi esperem.

marxa-2017---web

Participants a diferents marxes:


                                   Any 2010. Condicions climatològiques adverses.

 

Marxa Popular 2012

 El passat dia 12 d'octubre es va fer la 14a. Marxa Popular per Breda i rodalia. Hi va haver una

participació de 439 adults i 19 menors de 12 anys, fent un total de 458 persones.

Malauradament el temps no va acompanyar gaire. Es va mantenir núvol tot el temps que va

durar l'activitat i va començar a ploure quant ja quasi tothom havia fet el recorregut. Tota la

gent va gaudir del esmozar, amb comoditat i sense cap complicació, dins del Pavelló

Poliesportiu Municipal.

Veure imatges, aquí:

   

 

 

 18a. MARXA POPULAR DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS.

Dimecres 12 d’octubre de 2016.

 

El passat dia 12 d'octubre es va celebrar la 18a. Marxa Popular amb una participació de 254 inscripcions d'adults i 8 menors de 12 anys

Sortida i arribada. Poliesportiu Municipal.

InscripcionsEl mateix dimecres 12 d’octubrede 7:30 a 9 del matí.

Inscripció gratuïta pels infants menors de 12 anys... (Acompanyats d’una persona adulta)

Sortida a les 9A l’arribada hi haurà esmorzar, obsequi i un record típic de Breda.

Aquest any mantenim el mateix itinerari de l’any passat, per Breda i Sant Feliu de Buixalleu. (Gaserans) amb un 85 % per camins de terra, i 15 % d’asfalt.  

La ONG “Ajuda en Acció”(Grup de voluntaris i voluntàries de Granollers) ens aporten la seva ajuda, logística i personal i com cada any, fem donació d’una part dels beneficis a aquesta ONG, per col·laborar en un projecte solidari. Aquest any, “Cooperació a Equador - Terratrèmol abril 2016”.  A més, des de fa uns anys, la nostra finalitat solidària, s’amplia a les Entitats de la nostra Vila, Fundació Oncolliga i Càritas Parroquial de Breda.

Cartell,

Descarregar el programa aquí:  

 

 

 

 

 

 

 


              

 

 

Col·laboradors